Bébiszitter szolgáltatás

Bébiszitterre mindenkinek szüksége van!

„A család formálja legjobban a gyereket. Ha egy család jó állapotban van, akkor ellensúlyként tud megjelenni a környezeti hatásokkal szemben.”

A gyermeknevelés az élet egyik legfantasztikusabb, legfontosabb, legfelelősségteljesebb, és egyben legnehezebb feladata. Főleg rohanó világunkban, amikor a szülőknek igazán komoly kihívásokkal kell szembesülni a családi egyensúly fenntartása érdekében. Ki ne érezte volna már annak ellenére, hogy imád gyermekével otthon lenni, hogy milyen jó lenne eltölteni egy romantikus vacsorát a párjával, beszélgetni egy jót a barátnőkkel, vagy az otthoni házimunkán kívül is mozogni, tornázni egy jót? Néha mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra, hiszen a szülők lelki feltöltődése hozzájárul az oly fontos családi egyensúly kialakulásához, a stabil, biztonságos háttér megteremtéséhez, ami a gyermek fejlődésének alapja.

Küldetésemnek tartom, hogy segítséget nyújtsak a szülőknek a gyermeknevelés nemes feladatában, terhet vegyek le a vállukról, miközben felszabadult idővel ajándékozom meg őket, melyet pihenéssel, szeretett hobbijukkal, párjukkal tölthetnek el.

 

Hogyan válhatok az Ön gyermekének bébiszitterévé?

Egyeztessünk időpontot!

+3630/382-3486

renata.sulyok@gmail.com

Referencia

Ha kedves, szorgalmas bébiszittert kerestek, akit garantáltan imádni fognak a gyerekek, akkor szívből ajánlom Renit. A nagyobbik kisfiam bölcsődei gondozója volt, és miután ő ovis lett, Reni bébiszitterként is segített nekünk. A kisfiaim imádják! Mi sem mutatja jobban, hogy a múltkor én balga két nappal előbb mondtam a fiúknak, hogy Reni jön vigyázni rájuk, és két napig hallgattam, hogy “mikor jön már Reniiiiii?” 🙂 Ráadásul bölcsödei gondozó végzettsége mellett gyógy-és babamasszőr végzettsége is van!

Janka

“Mi már Tőled sokat kaptunk, de Te tőlünk keveset, az arcodból, a hangodból sugázik a szeretet. Fogadd tőlünk ezt a csokrot, mit kötött a szeretet. Hála, hála, mindig hála Gondozó néni Neked!” Köszönjük az egész éves odaadó munkáját Renáta!

Emma

“Reni jólelkű, szorgalmas, lelkiismeretes, nem lehet nem szeretni. A gyerekek mindig szívesen jöttek hozzá.”

Zsuzsi

Árak

Áraimat szakmai felkészültségem és tapasztalataim alapján határoztam meg.

Lépjen Velem kapcsolatba még ma!