Sulyok Renáta

Rólam

 

Sulyok Renáta vagyok, csecsemő- és kisgyermeknevelő, gyógymasszőr, kismama- és babamasszőr. Tanulmányaim és munkám során megannyi tapasztalatot szereztem hogyan fejleszthetőek kisgyermekeink világról alkotott ismeretei, hogyan fejlesztendőek képességeik. Szeretek gondoskodni a gyerekekről, fontos számomra, hogy szaktudásomnak megfelelően fejlesszem a kicsiket. Tanítsam őket szépre, jóra. Nagyon fontosnak tartom, hogy mindig jó példát mutassak viselkedésemmel, beszédemmel.

A gyerekdalok, mondókák segítségével kiválóan lehet fejleszteni a beszédkészségüket, szókincsüket, ezt kiemelten fontosnak tartom.

Az ELTE csecsemő- és kisgyermeknevelő szakán végeztem 2014-ben. Elvégeztem egy OKJ-s Gyógymasszőr képzést is, mert mindig is hittem a masszázs jótékony hatásában az emberi szervezetre. A főiskola mellett szállodákban dolgoztam masszőrként, ezenkívül tapasztalatot szereztem animátorkodásban, bébiszitterkedésben is. A diploma megszerzése után egy 13. kerületi bölcsődében kezdtem dolgozni, ahol 4 év alatt rengeteg tapasztalatot szereztem.

Kiskorom óta gondoskodó, segítőkész, rendszerető vagyok. Már ekkor tudtam, hogy kisgyermekekkel szeretnék foglalkozni.

Készségeim

  • Mondókázás, éneklés  90% 90%
  • Zenélés hangszereken (furulya, gyermek hangszerek) 85% 85%
  • Kreatív foglalkozások (rajzolás, festés, ünnepekre készülés, origami, nyomdázás, …) 98% 98%
  • Babamasszázs 98% 98%
  • Kismama masszázs 98% 98%
  • Egyéb masszázs (hát, nyak, váll, teljes test, wellness masszázs) 95% 95%

Hol, mikor dolgozom?

Elsősorban hétfőtől péntekig

Hétköznap este is (késői hazautazás költsége a megrendelőt terheli)

Budapesten és környékén